woensdag 15 oktober 2014

Een hoop te doen en te beleven in de Woonkamer de komende weken!

Woensdag 15 oktober vanaf 20.00 uur: Voulez vous parlez avec nous?

Lukt het jou net om op de Franse camping je baguettes te bestellen? En in de Franse sneeuw gaat een croque monsieur er wel in tijdens de lunch? Maar zou je graag net iets gemakkelijker uit te je woorden komen de volgende vakantie? Sluit dan aan bij onze avond 'Voulez vous parlez avec nous?'. De titel zegt het al, we willen niet de hele Franse grammatica behandelen, maar vooral met elkaar regelmatig een avondje Frans spreken.

Woensdag avond 15 oktober om 20 uur starten we. Wie doet er mee, aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar iedereen is welkom Franse hapjes en drankjes mee te nemen!
 

Op zaterdag 18 oktober van 14:00 tot 16:00 uur draaien we een kinderfilm in huiselijke kring: Rio2 
Blu, Jewel en hun drie kinderen hebben een perfect leven in de magische stad Rio de Janeiro. Wanneer Jewel besluit dat de kinderen moeten leren leven als echte vogels staat ze erop dat de familie naar het Amazonegebied gaat. Terwijl Blu zich probeert in te passen bij zijn nieuwe buren vreest hij dat hij Jewel en zijn kinderen verliest aan de wilde dieren.

Op donderdag 23 oktober van 20:30 tot 22:30 draaien we wederom in huiselijke kring: The Grand Budapest Hotel 
The Grand Budapest Hotel vertelt het verhaal van een legendarische hotelmanager (Ralph Fiennes) van een beroemd Europees hotel. Tussen de oorlogen in raakt hij bevriend met een jonge medewerker (Tony Revolori) die een vertrouweling van hem wordt. Het verhaal draait om de diefstal van een onbetaalbaar schilderij uit de Renaissance, de strijd om een enorm familiefortuin en de omwentelingen die Europa transformeren in de eerste helft van de 20e eeuw.

Op vrijdag 24 oktober is er weer een Schuif-aan-Maaltijd met kok Vera! Zij kookt een heerlijke vegetarische maaltijd. Opgeven voor de maaltijd kan tot 22 oktober. Stuur een mailtje naar dewoonkamer@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten