donderdag 15 september 2016

Huiskamer concert in de Woonkamer Zaterdag 24 sept 20:00 Robert & Linda uit de Doedesstraat


Beste Leden,Zaterdag 24 september vanaf 20:00 is er een huiskamerconcert in de Woonkamer. Robert en Linda, uit de Doedesstraat, geven een huiskamerconcerttour (2 keer 40 min met een pauze)  en doen daarbij ook de Woonkamer aan. http://www.robertbaarda.nl/p_singersongwriter.htmInloop vanaf 19:45, de pet zal aan het eind rondgaan voor een vrijwillige bijdrage. Kom gezellig langs met je buren bij deze muzikale avond. Er zal wat te borrelen zijn, zelf meenemen kan natuurlijk altijd.

Groet De Woonkamer,Peter, Caricia, Joost, Jantine & Mandy
Introductie
Reeds als kind bedacht Robert Baarda zijn eigen melodielijntjes en vanaf zijn 18e schrijft hij zijn eigen nummers. Met de gitaar als begeleidend instrument beschikt hij over een flinke stapel nummers waarmee hij met enige regelmaat optreedt.
In zijn nummers probeert hij de wereld, zoals hij die ziet, te vatten. De teksten zijn veelal als portretten van personages in bijzondere sociale en/of emotionele situaties. Herkenbaar, toegankelijk, maar nooit oppervlakkig en simpel.
Op zijn eerste EP 'Another day' uit 2007, staan 6 Engelstalige songs die ieder een verhaal vertellen; soms autobiografisch, soms maatschappijkritisch, soms fictie, maar altijd echt.
Eind 2013 heeft de EP 'Uit de Tijd Gekomen' het levenslicht gezien. Vier Nederlandstalige nummers die gaan over omgaan met de dood. De volledige opbrengst van de muziekverkoop hiervan gaan naar het KWF.
Momenteel is Robert een crowdfunding gestart om zijn project 'Modern Freak Show' te realiseren. Dit project bestaat uit een muziekalbum waarop 12 Engelstalige songs komen te staan. Dit najaar zal het rijk gearrangeerde album uitkomen.
Samen met zijn vriendin Linda Evenhuis treedt Robert de komende tijd veel op tijdens een huiskamerconcerttour. Met gitaar als begeleidend instrument en Linda haar fijn voegende tweede stem zal Robert zijn werk ten gehore brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten