zaterdag 16 januari 2010

Bezoek Aboutaleb

Het bezoek van de burgemeester zorgde voor een volgepakte woonkamer. Burgemeester Aboutaleb nam uitgebreid de tijd om vele buurtgenoten te spreken, waarbij zeker de kinderen niet werden vergeten. Na afloop van het officiële gedeelte was er een uitgebreide fotosessie waar zowel de burgemeester als de kinderen zichtbaar van genoten.

In het officiële gedeelte heeft Margi, onze enthousiaste voorzitter, verteld over de woonkamer. Ook werden enkele bijzondere buurtgenoten voorgesteld en werd de burgemeester een fiets aangeboden door ADO-tweewielers. Deze werd door de burgemeester weer geschonken aan de stichting Pameijer. Verder hadden de dames van de taalcursus LOV een mooie brief geschreven die werd voorgelezen.

Na het omhangen van de woonkamer-ambtsketting hield burgemeester Aboutaleb een inspirerende toespraak waarin het belang van initiatieven als de woonkamer werd onderstreept. Daarmee is de woonkamer nu ook officieel geopend. Laten we er een mooi jaar van maken.

Na afloop bleven nog vele mensen hangen. De catering was tot in de puntjes verzorgd door Ellen van Wijnstok & Spruit, waarvoor onze dank.

Hier zijn de eerste foto's: klik hier. Meer foto's volgen nog.
1 opmerking:

  1. Het was natuurlijk een hele eer dat de Burgemeester de woonkamer kwam openen. Maar bovendien was ik erg trots op de buurt en de organisatie voor de sfeer en inspiratie. Bedankt en tot de volgende activiteit of gewoon ergens in de buurt...

    Groet van de trotse vader van (tot nu toe) het jongste lid van de woonkamer, Peter

    BeantwoordenVerwijderen