zondag 17 januari 2010

Lid worden van de vereniging

Iedereen is welkom in de woonkamer. Wij hebben gekozen voor een vereniging zodat buurtgenoten onderdeel kunnen gaan uitmaken van de woonkamer. De leden van de vereniging maken de woonkamer en organiseren de activiteiten.


Leden zijn nodig om de activiteiten van de vereniging voort te kunnen zetten. Leden worden per email op de hoogte gehouden van de activiteiten en krijgen zoveel als mogelijk korting bij de activiteiten. Daarnaast kunnen leden via de algemene ledenvergadering en het bestuur eigen ideeën verwezenlijken in de woonkamer. Leden kunnen de woonkamer gebruiken voor het organiseren van activiteiten (mits deze niet-commercieel zijn en toegankelijk zijn voor de andere leden). Wij hopen dat zoveel als mogelijk buurtgenoten lid worden van de vereniging.

Wij streven naar een laagdrempelig lidmaatschap. Dit betekent dat de vereniging een lidmaatschapsgeld vraagt van minimaal 3 euro “per voordeur”. Om bijvoorbeeld als gezin lid te worden van de woonkamer voor een geheel jaar volstaat een bijdrage van 12 * 3 euro = 36 euro. Uiteraard kunnen de leden besluiten naar draagkracht meer bij te dragen aan de woonkamer.Ook lid worden?


Download hier het: Inschrijfformulier 
Of stuur een email naar dewoonkamer@gmail.com met daarin uw naam, adres en telefoonnummer. U kunt het lidmaatschapsgeld overmaken op rekening: Rabobank 1532.22.034 o.v.v. uw naam + adres

Geen opmerkingen:

Een reactie posten