woensdag 24 maart 2010

Ingezonden mededeling: de buurt bestuurt

Met Salomon Haile, onze buurtagent hebben we afgesproken om ook regelmatig berichten over onze buurt op de blog te zetten. In het kader van de ingezonde mededelingen trappen we af met een bericht over de buurt bestuurt:

400 uur extra voor veiligheid in de Hofstedenbuurt en Adrien Milderbuurt, want de buurt bestuurt!


In de Pupillenbuurt was het een succesvol project: de buurt bestuurt! In de maanden december 2009 en januari 2010 mochten buurtbewoners uit de Pupillenbuurt aangeven waar politie Rotterdam-Rijnmond en Stadstoezicht ieder 200 uur aan gingen besteden op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Deze uren waren extra, dus naast de reguliere werkzaamheden. Telkens als er een actie plaatsvond in het kader van het project, kreeg een speciaal opgericht buurtcomité een sms-bericht van de buurtagent. De buurt heeft hier positief op gereageerd. Vandaar dat het project een vervolg krijgt. Dit keer voor de bewoners van de Hofstedenbuurt en de Adrien Milderbuurt.



Tijdens een bewonersavond op woensdag 28 april a.s. mogen bewoners van beide buurten aangeven waar politie en Stadstoezicht in de maanden mei, juni en juli hun extra uren aan gaan besteden (200 uur voor elke buurt). Woont u in de Hofstedebuurt of Adrien Milderbuurt? Kom dan woensdag 28 april om 19.30 uur naar buurtcentrum Post West, Tidemanstraat 80, 3022 SM Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten