donderdag 13 september 2012

22 september: muziek in de woonkamer!

Het project ‘Het nieuwe Westen wordt Wakker’ is gericht op het ontmoeten en elkaar leren kennen vanuit verschillende invalshoeken: Wie ben je, wat eet je, wat droom je, wat kan je betekenen?Muziek en dans lijkt ons een mooie manier om passie te uiten en met elkaar te delen. Op 22 september is het ‘playing for change day’ . Over de hele wereld maken mensen op deze dag verbinding met elkaar via muziek. Ook in het nieuwe westen laten we van ons horen. In de woonkamer zijn er op deze dag diverse optredens, waaronder van de Pameijerband ‘the Shufles’, een workshop en een open jamsessie waarbij buurtbewoners worden uitgenodigd om deel te nemen. Dus neem je instrument mee!

Muziek is emotie en heel persoonlijk. Wat betekent muziek voor jou? We nodigen je graag uit om van je te laten horen…Natuurlijk zijn luisteraars ook van harte welkom.
Tot 22 september en alvast heel veel luister en speelplezier!!!

(tekst overgenomen van de websites: http://playingforchangeday.org/show/het-nieuwe-westen-wordt-wakker en http://wakkerwest.wordpress.com/ en http://playingforchangeday.org/ kijk voor meer informatie)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten