maandag 4 april 2016

Wegens succes op herhaling 17 Arpil: eten voor een goed doel


Mijn naam is Tamarah Verhoog. Met drie vrienden heb ik een project opgezet om Sudanese vluchtelingkinderen te helpen in Tel Aviv. Deze kinderen leven in slechte omstandigheden maar worden gelukkig door de organisatie Elifelet opgevangen in kinderdagverblijven.

In mei 2016 zullen wij de vrijwilligers helpen met het verzorgen en vermaken van de kinderen. Ook hopen wij hun omgeving wat aangenamer maken door enkele dagverblijven op te knappen.

Om medicijnen, voedsel en materialen voor renovatie te kopen, zijn wij nu druk bezig met geld ophalen.

Daarom zullen wij zondag 17 April vanaf 18:00 het etentje in de woonkamer verzorgen. Alle winst zal direct naar ons project gaan. Wij verzorgen een heerlijk drie gangen diner en we zullen op deze avond de Portugese wijn schenken die wij tevens verkopen om geld op te halen.

De prijs per persoon bedraagt €12,50, voor kinderen is het €7,50.

Het zou heel fijn zijn als u via het onderstaande email-adres laat weten of u aanwezig zal zijn. De deadline hiervoor is zaterdag 16 April om 12:00.

Als u vragen heeft, wil doneren of geïnteresseerd bent in onze wijnverkoop kunt ons mailen. Indien u meer informatie wil over onze stage kunt u onze Facebook pagina checken.

Hopelijk zijn wij u die zondag!

Tamarah Verhoog
Vera Bekkers
Marylène Slachmuylders
Sterre Hoek van Dijke

mas.elifelet@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten